2019/20

 
 

‘Terecht werd het onderzoek voor de bekwaamheid met betrekking tot het autorijden niet ingevoerd (in de verplichte wettelijke check-list bij bewindvoering)’

M’n op 30 november 2016 bij Uitgeverij EPO verschenen boek ‘De kracht van rechtvaardigheid’ is in alle boekhandels te verkrijgen en via bol.com.

Het verscheen een jaar later ook in het Frans (bij NowFuture Editions).


Voor de eerste commentaren op de NL versie klik je hier op deze link.

Voor de commentaren van de Leuvense professoren als respondent bij de boekvoorstelling van 13 12 2016, klik je hier op deze link.

Schrijf hier in op de Nieuwsbrief van je #justitiefluisteraar (GPDR proof !)

In juli 2019 verscheen bij InniPublishers m’n nieuwe boek over voorzorgvolmacht en bewindvoering: zowel voor juristen als voor niet-juristen geschreven, als een ‘stappenplan’. Die ‘road map’ wijst je in 10 praktische stappen de weg naar Plan A (de voorzorgvolmacht) en Plan B (bewind met voorkeurverklaring) in die allernieuwste wetgeving van 21 12 2018.

Voor de ‘all-in’ - voorzorgvolmacht vind je er een modeltekst met Advance Care Planning, uitvoerige toelichting en alternatieven.

Naast die praktische duiding, biedt het boek ook de tekst zelf van de nieuwe wetgeving, maar daarenboven 9 levensechte verhalen.